Nové snídaňové menu po celý den.

Víte, kde najdete skvělé snídaně po celý den? Na pobočkách Waf-Waf dostanete snídaně z kombinované z originálních jídel vytvořených z vaflí, lívanců a palačinek. Každý den v týdnů si můžete užít skvělý brunch ve Wafu.

Na co se pak můžete těšit?

Pastrami & Egg - lívance budou doplněné cheddarem, rukolou a jak už sám napovídá, tak hlavní roli zde bude hrát oblíbené pastrami a zastřené vajíčko. Kombinace chutí, kterou si doslova zamilujete.

Granolawaf - miska s bílým jogurtem, ovocem, kokosem, který potěší i velké milovníky zdravé a pestré stravy.

Black\&Waf - to je černá palačinka s teplými borůvkami, zakysanou smetanou. Lahodná a svěží kombinace, která nadchne právě ty z vás, kteří milují sladké věci. Osvědčené splynutí chutí.

K těmto produktům se pak přidají naše klasiky jako Avowaf a Eggwaf, které jsou s námi na nabídce již delší dobu a stali se tak oblíbenými, že jen velmi neradi opouštějí místo na našich menuboardech.

Během prvního týdne v prosinci se můžete těšit na novinky v rámci snídaní. Nabídku si budete moci vychutnat po celý den a tak i tomu největšímu “spáči” se nestane, že by o produkty z této nabídky přišel. Na sociálních sítích pak zveřejníme konkrétní den, od kdy půjde zakoupit na všech pobočkách Waf-Waf.